Tripp Limo

Tripp Limo is de kroon op het jaren lang werk van grootvader op vader en zonen en gaat al meer dan 40 jaar terug in de tijd. Na Tripp Taxi en Tripp Autocars sluit Tripp Limo het rijtje af wat betreft het personenvervoer sinds 1981.

Willebroek

De familie Van Humbeeck is een gevestigde waarde in de gemeente Willebroek die al heel wat bereikt heeft door keihard te werken en te durven ondernemen. We beweren niet de “goedkoopste” te zijn maar staan wel garant voor 200% service en leveren dan ook de betere kwaliteit als het om vervoer gaat, wij doen personenvervoer namelijk als hoofdberoep!

Onze slogan luid dan ook als volgt:

“Alles in eigen handen komt ten goede van onze klanten!”

10 limousines

Ook hebben we een samenwerking met Marco van Black & White Limousine service uit Limburg en kunnen we jullie door gans België van maar liefst 10 Limousines voorzien uit eigen beheer! Ons handelsmerk bestaat voornamelijk uit Chrysler, Lincoln en Hummer.

Tripp Limo beschikt over een garage in Willebroek en Maaseik, waardoor we centraal zitten om al onze wagens uit te sturen wat voor u als klant de prijs kan drukken voor het gewenste type voertuig.

Twee witte Chrysler limousines van Tripp Limo

Review

Heb jij een mooie ervaring gehad met Tripp Limo Services of wil je graag iets met ons en anderen delen over limousine verhuur? Wij zouden het erg waarderen als je een review zou willen achterlaten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tripp Limo Services
Average rating:  
 0 reviews

Reacties zijn gesloten.